Se Håreksperten på TV

Vi har en god nyhed, vi gerne vil dele

"Størst" er tilbage!

Peter Ingemann tager på eventyr i Istanbul, hvor det moderne Vesten møder Østens mystik. Her følger han bl.a. også vores danske klient Carsten, der skal have lavet en hårtransplantation. Se hele afsnittet på TV2 Play for at få indsigt i forløbet, hvor Zari viser Peter Ingemann rundt på klinikken og operationsstuen. Som altid formår Peter Ingemann at fortælle en gribende historie, der rammer danskernes hjerter. Vi er stolte over at være en del af programmet og dele en positiv fortælling om hårtransplantation i Istanbul. Se med og oplev den smukke by Istanbul, skildret med ægte og betagende skønhed.

Carsten 6 mdr. efter hans hårtransplantation

Hårtransplantation: Fra tabu til åbenhed

I programmet følger Peter Ingemann Carsten, der åbent deler sine tanker om hårtab. Som han selv siger: “Hvorfor ikke gøre noget ved det, når man kan det?” Carsten er en inspirerende personlighed, der har taget hånd om et problem, der generede ham, og den glæde, han nu oplever, er en inspiration for andre, der overvejer en hårtransplantation.

Hvis du også ønsker vores støtte og en uforpligtende snak, inden du træffer din beslutning, så er vi her for dig. Vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning, så du kan føle dig tryg og informeret, når du realiserer din drøm om en hårtransplantation